Lood- en zinkwerken

 

 

Denk hierbij aan het loodwerk in uw schoorsteen en/of de loodpan bij uw dakdoorvoer, dakkapel, borstweringen en in opgaand metselwerk (gevels).
Lood is een zacht, buigzaam en een kneedbaar metaal dat voor talrijke toepassingen geschikt is.

Het is zeer corrosiebestendig en is zelfs bestand tegen geconcentreerde oplossingen van zwavelzuur. Verwerkt volgens de juiste richtlijnen, netjes aangeklopt en gepatineerd is lood een verfraaiing op uw dak!

Zinkwerk

Na ongeveer 35 jaar hebben uw goten hun beste tijd gehad. Vervelende verrassingen als gootlekkages komen dan tevoorschijn.

Mocht het bij u voordoen, of mocht u uw goten preventief willen vervangen, dan kunt u bij Pieterse van Wijck renovatie en onderhoud terecht. Wij leveren en monteren alle voorkomende nieuwe zinken goten, in standaard beugels en in op maat getimmerde bakgoten.

De renovatie van de regenpijpen (hwa’s) kunnen we tegelijkertijd meenemen.
Naast het leveren en monteren van goten, verzorgen wij graag al het voorkomend zinkwerk uw hellende of platte dak. Denk hierbij aan de renovatie van uw oude kilgoten en zinken afdekprofielen voor het platte dak.

 

Indien gewenst kunnen wij ook loodvervangers aanbrengen. Voor meer informatie hierover, neem contact op met Pieterse van Wijck Renovatie en Onderhoud

 

Collectief

Wanneer u samen met uw buren uw dakgoten en loden- of zinken dakwerk wilt aanpakken, dan kunt u gebruikmaken van onze collectiviteitskorting. Neem contact met ons op voor meer informatie.