Pieterse van Wijck Renovatie en Onderhoud  is de V.O.F van  Tijl Pieterse van Wijck en Karin Kouwenhoven.

Een bedrijf wat in 2006 is gestart met timmerwerkzaamheden en is gegroeid naar een bedrijf met diverse takken.

Daar Tijl altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en zijn creativiteit graag kwijt wil zijn er diverse cursussen gevolgd om vrijwel alle werkzaamheden professioneel, kundig en naar wens van de klant te kunnen uitvoeren.

Sinds 4 jaar (2012) zijn wij gevestigd in Gouda. 

Karin voert binnen het bedrijf vrijwel alle administratieve werkzaamheden uit, maakt de offertes op en zorgt dat de facturen de deur uit gaan, zij heeft het contact met de klanten via de email, zorgt dat afspraken ingepland worden, ontwerpt de websites en zorgt ervoor dat deze up to date zijn.

 

Naast de werkzaamheden van Tijl en Karin zal er bij drukte of grotere klussen versterking zijn van andere vakmannen, altijd met kennis en kundigheid van hun vak. U kunt dus een enkele keer ook een ander gezicht aantreffen.

 

"Met plezier houden wij ons bedrijf draaiende, en kijken we uit naar een goede, fijne en vaste klanten bestand binnen Gouda en omgeving, wij staan open voor alle mogelijke werkzaamheden in en om uw huis en denken graag mee over uw gewenste aanpassing of wijziging aan uw woning, dit kan zijn voor het plaatsen van een (extra) dakraam, het vervangen van uw nokvorsten of voor bijvoorbeeld renovatie van uw woning " -Karin